Aankoop

Het kopen van een woning is een belangrijk moment in het leven van veel mensen. De zoektocht naar het geschikte huis is niet altijd makkelijk. Een makelaar inschakelen kost geld, maar bespaart ook geld. Begeleiding bij alle bezichtigingen, onderzoek naar eventueel kritische punten, prijsonderhandelingen en juridische bijstand behoren allemaal tot de aankoopbegeleiding van K&S Makelaars. De makelaars van ons kantoor hebben samen al honderden malen de aankoop van een woning begeleid. Kortom, onze makelaars zorgen ervoor dat het hele aankoopproces goed gestructureerd verloopt. Wij zijn vakspecialisten op het gebied van kopersbegeleiding.

Verkoop

U wilt uw woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren?

Daarom is het goed om een verkoopmakelaar in te schakelen. K&S Makelaars behartigt alleen uw belang.

 

Hypotheken

Ook als u nog aan het oriënteren bent op de woningmarkt is het goed om te weten wat u kunt besteden. Voor veel mensen is onduidelijk wat zij kunnen lenen en wat voor maandlasten deze financiering met zich meebrengt. De zoektocht naar de meest geschikte hypotheekvorm is voor veel kopers niet altijd makkelijk. Wij werken samen met ervaren hypotheekadviseurs die u daarmee helpen. Voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek maken wij graag een afspraak met u.